tisdag 26 maj 2015

-Äntligen får jag slappa igen!

Efter tio intensiva dagar med bröllopsförberedelser och folk ikring en hela tiden är det rätt skönt att bara vara jag.
Inte behöva prata med någon, inte behöva göra något. Bara sitta och glo ut genom fönstret.
-Nu är bröllopet överståndet!
Allt gick som det skulle. Trevligt, stiligt och god mat.
Vi körde från föräldrahemmet i morse. 21 mil. Kom fram till Martins föräldrahem i Brottkärr,  lämnade honom där och körde hem till mitt.
Inte så att jag tröttnat på honom. Nej då tvärtom men vi har varit hos mamma och pappa i snart 10 dagar så det mesta av min och hans medhavda garderob behöver tvättas. att köra allt det i en tvättmaskin och tumlare tar dagar. Vi bestämde oss för att tvätta var och en på sitt håll så kan vi ses imorgon istället för att tvätta.
Började med det jag hade på mig, jeans och en sweater. Tog en dusch och hängde på mig en enkel jerseyklänning. Kände hur trött jag var. Har deltagit intensivt i alla förberedelserna för bröllopet.
Inte läge för något finlir. Ingen annan än jag själv ska se mig idag ändå så och jag är van.
Tog fram en deckare och satte mig i stolen framför fönstret. Vaknade en timme senare med ett ryck. Boken hade ramlat i golvet. Jag hade tvärsomnat.
I ett tappert försök att fokusera på något titta jag in i SL. Pratade en stund med käcka människor men så var det dags att byta på maskinerna. In i tumlaren med det tvättade och på med en ny maskin.
Blir nog en tidig nattning av mig ikväll. Och en sen morgon imorgon. Mobilen stängde jag av när jag kom hem. Känner mig helt osocial idag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar